VERTROUWEN OP UW NETWERK, HARD- EN SOFTWARE? OP KANTOOR OF ONDERWEG?
Koen Strobbe  Enkel op afspraak +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be  Borrekent 129 9450 Denderhoutem Home Hardware Dienstverlening Referenties Contact
Uw hardware is het fundament waarop uw bedrijf steunt. IT-Fusion levert de ideale hardware configuratie en bouwt uw infrastructuur uit tot een betrouwbaar systeem. We zijn gespecialiseerd in het invullen van uw individuele behoeften en wij helpen u keuzes te maken voor de toekomst aan de hand van verstaanbare argumenten.  
Mogelijks vertrouwt u momenteel op een aantal onderling verbonden pc's voor het delen van bestanden, printers en resources waarbij mogelijk één pc als centrale opslagresource wordt gebruikt. Deze 'peer-to-peer'-constructie kan goed werken voor één tot vijf gebruikers, maar deze constructie kan de groei belemmeren, de toegang vertragen en kan het lastig maken om gegevens te beschermen en toegankelijk te maken wanneer u ze nodig hebt. Een servernetwerk biedt dezelfde essentiële netwerkfuncties (zoals toegang tot gegevens, e-mail en applicaties voor andere computers), maar voegt daar nog tal van andere belangrijke functies aan toe. Een server is eigenlijk een uitgebouwde computer die het hart vormt van uw onderneming. Sinds jaar en dag kiest IT-Fusion voor de betrouwbare Fujitsu Siemens serverinfrastructuur.
Het netwerk vormt de ruggengraat van uw informatica systeem. Om de stabiliteit en dus ook de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te garanderen, is een goed ontworpen netwerk van essentieel belang. IT-Fusion staat u bij in alle aspecten op het gebied van netwerkbeheer, van planning en implementatie tot en met de dagelijkse opvolging.    
Papier is niet meer van deze tijd. Een efficiëntere workflow, beter samenwerken en drastisch besparen op de globale printkosten. Beheer uw business, niet uw printers We analyseren uw omgeving, werken een optimalisatie uit, volgen 24 op 7 uw printerpark op, en u… u bespaart op uw afdrukkosten.
Een goede back-up is van het grootste belang voor de continuïteit van uw onderneming. Het "per ongeluk" weggooien of beschadigen van een bestand door een gebruiker kan grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Maar niet enkel een gebruiker kan problemen veroorzaken, ook bij een defecte harde schijf, diefstal of in het ergste geval brand zijn uw gegevens onherroepelijk verloren...   Bij het opzetten van een back-up strategie moeten we ervan uitgaan dat beschadigingen niet noodzakelijk onmiddellijk worden opgemerkt. Daarom is het raadzaam meerdere back-ups te bewaren over een langere periode. Afhankelijk van uw noden en bedrijfsomgeving adviseert IT-Fusion u de juiste oplossing.
*Vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en bij afhaling 
copyright@IT-FUSION 2020, Designed by IT-FUSION
Gaverstraat 129 9500 Geraardsbergen +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be BE 0865.796.957
VOLG ONS OP
IT Hardware voor KMO en zelfstandigen
Schrijf je in voor onze promoties
Bedrijf Thuis
IT-Fusion ontwerpt, implementeert en onderhoudt hardware systemen die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Afhankelijk van uw individuele noden bieden we u een krachtige infrastructuur en slechts één aanspreekpunt, zelfs voor uw softwareoplossingen. Absolute gemoedsrust  
Eerst leveren en installeren we uw hardware. Daarna blijft ons team stand-by voor het onderhoud en eventuele herstellingen. We staan paraat tijdens úw werkuren. Afhankelijk van uw serviceformule is dat elke dag, de klok rond.  
Hardwaresystemen op maat
Hardware