VERTROUWEN OP UW NETWERK, HARD- EN SOFTWARE? OP KANTOOR OF ONDERWEG?
Koen Strobbe Enkel op afspraak +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be Borrekent 129 9450 Denderhoutem IT support voor zelfstandigen en KMO
IT-Fusion profileert zich als een IT bedrijf met een duidelijke missie : het leveren van professionele  ICT- diensten aan zelfstandigen en KMO. Wij staan hierbij garant als het aanspreekpunt voor uw  complete ICT omgeving.    Wij leveren persoonlijk maatwerk, advies en begeleiding bij elk onderdeel van uw IT.  Het is van groot belang voor uw bedrijf dat uw hardware investeringen optimaal functioneren, zonder  dat u zichzelf veel zorgen hoeft te maken over het onderhoud hiervan. 
Recente projecten                         Klantenreferenties
Uitwerken van een nieuwe IT infrastructuur die nadruk legt op een administratief netwerk en offertebeheer. Uitbouw van een nieuw netwerk.
Wijnant Keukens & Interieur
Ontwerpen van een nieuwe website in Drupal (CMS) met inbegrip van zoekmachine optimalisatie (SEO) en dashboard met wekelijkse statistieken.
*Vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en bij afhaling 
copyright@IT-FUSION 2020, Designed by IT-FUSION
BVBA DE PUTTER - DE BACKER Proxy Delhaize Denderhoutem G.C.V. Van Den Steen Guy verwarming, klimaatregeling en ventilatie Alex Boulonne PRAKTIJK voor KINESITHERAPIE   JDS Sport Sportwinkel Dokter Boulonne Joseph Huisarts Shopping 2000 BVBA Proxy Delhaize Haaltert bvba De Kiosk Krantenwinkel DELA FRESH bvba Vlees Groothandel DE BOOM B.V.B.A. Bioslagerij GARAGE HOORNAERT Garage Matthijs Zakenkantoor Verzekeringen en Record Bank filiaal De Grauwe Bart BVBA Pleisterwerken Accounting Derycke & Co Boekhoudkantoor Philips Financial Boekhouder Parochie Denderhoutem - Welle Kerkfabriek Impens Gustaaf Keukens en Meubels op maat Wijnant Keukens & Interieur Totaalprojecten, keukens en maatkasten DMK-Interior Totaalprojecten, keukens en maatkasten Dagbladhandel Steffi Krantenwinkel Friet Verdiep Frituur Mederi NV Innovatieve thuisverpleging
Gaverstraat 129 9500 Geraardsbergen +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be BE 0865.796.957
VOLG ONS OP
Schrijf je in voor onze promoties
Keurslager Verbiest & Co
Ontwerpen van een nieuwe website in Adobe Muse met inbegrip van responsive design voor een correcte weergave op Smartphone en Tablet.
Rusthuis Strijland
Bedrijf Thuis
Uitwerken van een nieuwe IT infrastructuur die nadruk legt op een administratieve omgeving en uitbouwen van een nieuw serverpark. Het serverpark voorzien van een failover om de continuiteit naar de verpleegkundige praktijken te behouden. Uitbouwen van een fibernetwerk in samenwerking met Telenet in combinatie met een backuplijn over Corporate Telenet Netwerk. Migratie van een lokale Exchange server naar Office 365 in de cloud. Uitbouwen van een stabiele antivirus toepassing. Uitbouwen van een Firewall met VPN toepassing zodat de medewerkers mobiel gebruik kunnen maken van de serveromgeving. Uitwerken van een cloud backup systeem met tweede backup on premises zodat bestanden snel en efficiënt terug kunnen geplaatst worden.
Home Hardware Dienstverlening Referenties Contact Bedrijf Bedrijf Home