VERTROUWEN OP UW NETWERK, HARD- EN SOFTWARE? OP KANTOOR OF ONDERWEG?
*Vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en bij afhaling 
copyright@IT-FUSION 2020, Designed by IT-FUSION
Gaverstraat 129 9500 Geraardsbergen +32 (0)476 93 93 40 info@it-fusion.be BE 0865.796.957
VOLG ONS OP
Webdesign
Schrijf je in voor onze promoties
Home Webshop Diensten Prijzen Contact Webdesign en betaalbare websites
Betaalbaar website design voor iedere onderneming Bent u op zoek naar professioneel website design voor uw nieuwe website? Wij maken u een site die voldoet aan uw verwachtingen! Haal voordeel uit ons all-in concept en maak het u gemakkelijk: u hoeft niets te doen dan alleen te zeggen hoe u uw website graag wil en wij helpen u om te kiezen wat de beste opties zijn en doen alles voor u: het website design ontwerpen, uw logo, teksten en afbeeldingen erin verwerken, de site online zetten en activeren in de zoekmachines, uw mailboxen activeren en daarbovenop staan wij een heel jaar in voor onderhoud en updates. En dit voor een bijzonder democratische prijs!
Wij maken websites voor kleine zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen; met enkele pagina’s en een contactformulier of uitgebreid met diverse modules zoals een blog of gastenboek, reservatiesysteem en zelfs een webshop. Kortom, alles is mogelijk. U vraagt, wij maken! Alle websites die we leveren zijn schaalbaar om gemakkelijk te kunnen wijzigen in de toekomst. Met andere woorden u krijgt een dynamische website hoe groot of klein deze ook mag zijn. We leveren u een site die jaren meegaat. U hoeft dus zelf niets van webontwikkeling of het internet te kennen; wij bieden u glashelder advies met een correcte dienstverlening. Service is troef bij ons
Ontwikkeling Software ontwikkelen is een ingewikkeld technisch proces. Dat is helemaal ons ding. Of niet? U bepaalt mee welke ontwikkeltool wij gebruiken, Corel Web Designer, Adobe Muse of CMS (content management systeem) tool. Corel Web Designer, Adobe Muse of Drupal : we maken de keuze samen in functie van de focus en verwachtingen. Wij leveren maatwerk met webstandaarden en open source-componenten die zichzelf bewezen hebben. Onze code is betrouwbaar, modulair en up-to-date.
Voorbeeldprojecten DMK Interior Design BVBA Keurslager Verbiest & Co (Drupal) Rusthuis Strijland (Adobe Muse)
 (Corel Web Designer)
Bedrijf Thuis